Na vsebino

Rokometne selekcije Črnomlja ne preveč uspešno

V soboto so se na rokometni teren podale vse selekcije Rokometnega kluba Črnomelj, z izjemo mladincev, ki so vrstnike iz Trebnja gostili včeraj.

Najprej je v domači dvorani potekal turnir mlajših dečkov, na katerem so, poleg domače ekipe, sodelovale še ekipe iz Ivančne Gorice in Grosuplja. Fantje so na tekmah prikazali lepo igro in veliko potenciala za rokomet.

Sledil je obračun starejših dečkov proti MRK Krka, na katerem so, kjub dobremu odporu domačih fantov, zasluženo slavili gosti.

V nadaljevanju so kadeti Črnomlja gostovali pri vrstnikih iz Kočevja in tesno zmagali.

Za konec sobote pa so oslabljeni člani RK Črnomelj gostovali v Izoli, kjer so morali priznati premoč domači ekipi. Črnomaljci so vodili skozi večino prvega polčasa, žal pa sta kratka klop in poškodba Alena Jereba povzročili, da sta ekipi na premor odšli z neodločenim rezultatom. V drugem polčasu je do izraza prišla utrujenost Belokranjcev, tako da so domačini na koncu zasluženo slavili.

Včeraj so se na parket podali še mladinci, ki so gostili ekipo RK Trimo Trebnje. V dokaj izenačeni tekmi so večino časa vodili gostje, čeprav so jim domači fantje uspešno sledili in večkrat uspeli izenačiti rezultat. Žal pa jim je za preobrat zmanjkalo nekaj moči in športne sreče, tako da se je tekma končala z zmago Trebanjcev 29:32.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj