Na vsebino

Pripravljalne tekme NK Bela krajina

Člani Bele krajine so četrto pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone odigrali na igrišču Vražji kamen, kjer so gostili nogometaše Kolpe, trenutno vodilno moštvo MNZ lige. Belokranjski obračun je bil po prvem polčasu izenačen (1:1), nato pa so gostitelji v drugem polčasu mrežo Kolpe zatresli še trikrat in zanesljivo zmagali s 4:1.

Zadnjo pripravljalno tekmo pred domačim občinstvom pa je članska ekipa odigrala proti tretjeligašu iz Kočevja. Tekma se je končala s prijateljskih 2:2.

Mladinci (U19) Bele krajine so pripravljano tekmo odigrali v Škofji Loki proti domačinom, ki tekmujejo v 2. SML in doživeli visok poraz z 8:2.

Selekciji starejših dečkov (U15) in kadetov (U17) sta se v pripravljalnih tekmah pomerili s sovrstniki iz NK Svoboda Ljubljana, na katerih so pokazali kakovost in zasluženo slavili. Starejši dečki Bele krajine so Ljubljančane ugnali z 2:0, kadeti pa so bili od vrstnikov iz Svobode boljši s 5:2.

Vir: NK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj