Na vsebino

Odlični mladi judoisti

Foto: Judo klub Bela krajina
Foto: Judo klub Bela krajina

Na 17. Judo pokalu Novega mesta, na katerem je tekmovalo 174 tekmovalcev iz 19 klubov in treh držav, so tekmovalci Judo kluba Bela krajina osvojili tri zlate, dve srebrni in dve bronasti medalji, poleg tega pa še četrto in dve peti mesti.

Zarja Kavčič je tekmovala v skupini starejših deklic U14 ter osvojila 2. mesto in srebrno medaljo, v skupini mlajših deklic U12 pa je osvojila 1. mesto in zlato medaljo.

Helena Kondić je tekmovala v skupini starejših deklic ter osvojila 1. mesto in zlato medaljo, čeprav judo trenira šele prvo sezono in je bilo to njeno prvo tekmovanje.

Tomi Borojević je tekmoval v skupini starejših dečkov U14 ter si priboril 1. mesto in zlato medaljo.

Nina Stegne je tekmovala v skupini starejših deklic ter osvojila 2. mesto in srebrno medaljo.

Miha Škof je v skupini mlajših dečkov U12 osvojil 5. mesto, Tjaž Hrovat, ki judo trenira šele prvo sezono, pa je na svojem prvem tekmovanju med mlajšimi cicibani osvojil 4. mesto.

Lara Nemanič, ki judo prav tako trenira šele prvo sezono in je bilo to njeno prvo tekmovanje ter Sara Škof, sta tekmovali v skupini mlajših cicibank (U10) in osvojili posamično3. mesto in bronasti medalji.

Peter Butala, ki judo prav tako trenira šele prvo sezono in je to bilo njegovo prvo tekmovanje, je tekmoval med mlajšimi cicibani U8 ter osvojil 5. mesto.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj