Na vsebino

Selekcije Bele krajine pridno zbirale točke

Kadeti Bele krajine so se veselili nove zmage.
Kadeti Bele krajine so se veselili nove zmage.

Nogometaši Bele krajine so v 18. krogu Regionalne Ljubljanske lige v Črnomlju gostili Cockto Kresnice in remizirali 2:2 (1:0). Domači so po golu Klemna Miheliča povedli že v šesti minuti, kar je bil tudi izid ob koncu polčasa. Drugi del srečanja so bolje začeli gosti, ki so v 67. minuti najprej izenačili, tri minute pozneje pa še povedli. Točko je Črnomaljcem v 80. minuti prinesel Domen Kočevar. Bela krajina zaseda peto mesto na lestvici RLL.

Uspešni so bili tudi starejši dečki in kadeti, ki so na domači zelenici proti vrstnikom iz NK Šmartno Infostyle nadaljevali niz neporaženosti v spomladanskem delu prvenstva. Starejši dečki so remizirali (0:0), kadeti pa so se veselili prepričljive zmage s 5:2.

Izjemno igro so prikazali tudi starejši cicibani, ki so dosegli zanesljivo zmago na gostovanju pri NK Dol.

Najmlajši cicibani so klubske barve ponosno zastopali na prvem prvenstvenem turnirju spomladanskega dela sezone v Šmartnem, kjer so prav tako navdušili s svojo predstavo na igrišču.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj