Na vsebino

NK Kolpa uspešno izvedla turnir selekcije U9

V soboto je v metliški osnovni šoli potekal nogometni turnir selekcije U9, katerega organizator je bil NK Kolpa.
Na turnirju so svoje klube zastopale ekipe iz Slovenije in Hrvaške: NK Kolpa (A, B in C), NK Bela krajina (beli in U8), NŠ Feniks (črni, zlati, oranžni, modri), NK Proteus, NK Grosuplje in Škola nogometa Ogulin.

V tekmi za tretje mesto sta se med seboj pomerili obe ekipi NŠ Feniks, oranžni pa so črne premagali s 3:1.

Veliko finale pa sta odigrali ekipi NK Proteus in Škola nogometa Ogulin. Po zelo razburljivi ter napeti tekmi, se je redni del končal z rezultatom 1:1, tako da je bil zmagovalec znan šele po izvajanju sedemmetrovk, kjer je bila uspešnejša ekipa Proteus iz Postojne.

Pokal za najboljšega strelca je osvojil Luka Petrič iz ekipe NŠ Feniks oranžni, ki je vknjižil kar 13 zadetkov. Pokal za najboljšega vratarja pa je pripadel Tilnu Stranjacu iz ekipe NK Proteus

Iskrena hvala Osnovni šoli Metlika, obema sodnikoma za odlično sojenje, ekipi za zapisnikarsko mizio, trenerjem, igralcem in igralkam, staršem za prekrasno navijaško vzdušje v dvorani ter staršem selekcij U13 in U15 NK Kolpa za vso pomoč pri izpeljavi turnirja.

Več fotografij najdete s klikom na vir spodaj.

Vir: NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj