Na vsebino

Na Žurnalu24.si o srečnem razpletu za Dominika

V včerajšnji objavi na Žurnalu24.si so zapisali obširen članek o Dominiku Lozarju z naslovom "16-letni rokometaš se je zbudil iz kome". Nadaljujejo tako:

Mladi rokometaš Črnomlja Dominik Lozar se je v ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru zbudil iz kome, potem ko se je na začetku letošnjega leta huje poškodoval.
Dominik Lozar se je na začetku letošnjega leta ob nesrečnem padcu huje poškodoval, njegovo življenje je viselo na nitki.
V ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru je več tednov preležal v umetni komi, drama za Črnomaljca in njegovo družino pa se je razpletla srečno.

Prejšnji teden so zdravniki mladega rokometaša začeli zbujati iz umetne kome, po dobrem dnevu prizadevanj je bil namen dosežen, poroča spletni portal rokomet.net.
Pred mladeničem je sedaj nov izziv. Njegov naslednji cilj je, da bo nekega dne ponovno lahko shodil.
Preko svojega očeta je Dominik sporočil, da obljublja, da se bo za izpolnitev cilja boril do konca, dodaja rokomet.net.

Za Dominikovo okrevanje so pesti stiskali mnogi člani rokometne družine, ne le iz Slovenije. Tako so se s podporo izkazali tudi pri rokometnem klubu Hvar.
Pred odhodom na evropsko prvenstvo so Belokranjca z gesto podprli tudi članski reprezentanti Slovenije.

Začetek Lozarjeve rokometne kariere je bil sila obetaven. Čeprav je še kadet, je že zaigral za člansko moštvo Črnomlja v 1.B ligi.

Da gre za odličnega igralca pa govori tudi dejstvo, da na tekmah svoje kategorije povprečno dosega po 12 golov.

Lanskega novembra je Lozar kot potrditev dobrega dela dobil tudi vpoklic v kadetsko reprezentanco Slovenije.

Več na spletni strani Žurnal24

Vir: Žurnal24

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj