Na vsebino

Mesec odbojke

V mesecu decembru smo doživeli poseben mesec športa, še posebej odbojke. Učenci OŠ komandanta Staneta Dragatuš so osvojili 3. mesto na občinskem prvenstvu v odbojki.
Posebne čestitke pa gredo učenkam dragatuške šole, ki so postale letošnje občinske zmagovalke v odbojki, kar jim je zagotovilo uvrstitev na področno tekmovanje v Metliki.

Za dodatno dozo navdušenja smo si ogledali tudi tekmo v Hali Tivoli, kjer smo uživali v vrhunski odbojki. Ponosno zastopamo našo šolo in gradimo športno vzdušje!

Sanela Majstorović

OBČINSKO TEKMOVANJE V ODBOJKI ZA STAREJŠE DEKLICE

V četrtek, 21. 12. 2023, smo se učenke 9. razreda pomerile na občinskem tekmovanju v odbojki. Tekmovale smo proti OŠ Vinica, OŠ Loka, OŠ Mirana Jarca in OŠ Semič. Najprej smo tekmovale proti OŠ Vinica in OŠ Mirana Jarca. Brez težav smo premagale obe ekipi. Nato je sledila OŠ Loka. Igra je bila dolga, a smo z veliko truda zmagale. Potrebno je bilo veliko požrtvovalnosti, predanosti in truda, da smo prišle do finala. Borile smo se proti OŠ Semič. Najprej so nas vodile, potem pa smo z napornim bojem dosegle prvo mesto.

Ajda Gešelj in Tia Požek, 9. r., novinarski krožek

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj