Na vsebino

Matej Malenšek naravnal strelske naprave

Matej Malenšek kaže dobro strelsko formo. Foto: NK Radomlje
Matej Malenšek kaže dobro strelsko formo. Foto: NK Radomlje

Slovenski prvoligaški klubi na pripravljalnih tekmah pilijo formo pred pričetkom sezone 2023/24. Dobro strelsko pripravljenost pred prvim krogom, ki se bo pričel 22. julija, v dresu Radomelj kaže tudi mladi Matej Malenšek. 18-letni Belokranjec je na zadnjih treh prijateljskih tekmah dosegel kar štiri zadetke.

Talentirani napadalec, ki si je s svojo skromnostjo in predanostjo zaslužil tudi krstne prvoligaške minute v članski ekipi Radomelj, dobro izkorišča svoje priložnosti, odlikuje pa ga dober 'nos za gol'. Lanskega maja je z debitantskim nastopom na tekmi proti Celju s 16 leti in 341 dnevi postal najmlajši debitant rumeno-črnih v zgodovini prvoligaškega tekmovanja ter najmlajši debitant med vso prvoligaško konkurenco v sezoni.

Malenšek, ki je svojo mlado nogometno pot začel pri NK Bela krajina, si je z dobrimi predstavami letos spomladi prislužil tudi vpoklic v reprezentančno selekcijo slovenske izbrane vrste do 18 let ter odigral prvi dve tekmi proti reprezentanci BiH.

Če bo nadaljeval po tej poti, talentiranega mladeniča zagotovo čaka lepa nogometna prihodnost.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj