Na vsebino

Lovro Štubljar ponovno v Domžalah

Foto: NK Domžale
Foto: NK Domžale

Slovenski nogometni vratar Lovro Štubljar si je ponovno nadel barve slovenskega prvoligaša Domžale. Po odhodu iz kluba se je poleti 2022 priključil italijanskemu Empoliju, zdaj se kot posojen igralec do konca sezone vrača ob Kamniško Bistrico, je klub danes sporočil na svoji spletni strani.

"Vesel sem, da se vračam v klub, kjer sem se uveljavil. Pred mano je nov izziv, ki ga želim čim bolje izkoristiti. Ne manjka mi volje za trdo delo in pripravljen sem na vse preizkušnje. V Empoliju sem si zagotovo nabral nekaj novih izkušenj, ki jih selitev v tujino nedvomno prinese. Domžale sem spremljal tudi v Italiji. Ekipa je izredno mlada, a hkrati tudi zelo kvalitetna. Liga je izenačena, zato se bo potrebno boriti prav za vsako točko in na igrišču pustiti dušo in telo. Moja naloga in cilj je, da si izborim mesto v prvi ekipi in, da ob ponujeni priložnosti, mrežo ohranim nedotaknjeno," je ob prihodu v Domžale dejal 19-letni Belokranjec, tudi slovenski reprezentant do 21 let.

Štubljar je v tekoči sezoni mladinske italijanske lige za Empoli med vratnice stopil devetkrat. V Domžale je prvič prišel pred štirimi leti in pol, najbolj pa se veseli ponovnega igranja z Nickom Percem, Joštom Piškom in z ostalimi fanti, ki so skupaj odraščali v domžalski akademiji.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj