Na vsebino

LK Paradoks - trije državni prvaki!

V soboto je potekalo državno prvenstvo v lokostrelski disciplini, ki se strelja tudi na olimpijskih igrah - Tarčno lokostrelstvo.

Lokostrelski klub Paradoks je v zelo hladnem vremenu uspešno zastopalo 11 tekmovalcev: Branko Vardič, Urška Čavič, Žana Pintarič, Anej Bahor, Matic Wolf, Nastja Jakofčič, Nana Vukčevič, Vito Dukovčič, Jure Wolf, Lana Veselič in Erik Zajc, pod budnim očesom trenerke Lili Grahek.

Nastopili so v šestih kategorijah in dobili tri nove državne prvake, dve drugi mesti in eno tretje.

Žana Pintarič, Matic Wolf, Nana Vukčevič, Vito Dukovčič, Jure Wolf in Erik Zajc so na tekmi pristreljali nove osebne rekorde.

Kategorije in razdalje na katere so streljali: mlajši dečki/deklice 30m, dečki/deklice 40m, kadeti/kadetinje in veterani/veteranke 60m ter člani/članice 70m.

1. mesto in novi državni prvaki/prvakinje: Žana Pintarič - kadetinje, Matic Wolf - dečki in Nana Vukčevič - mlajše deklice.

2. mesto: Branko Vardič - veterani in Nastja Jakofčič - mlajše deklice.

3. mesto: Urška Čavič - članice.

5. mesto: Lana Veselič - mlajše deklice in Erik Zajc - mlajši dečki.

6. mesto: Vito Dukovčič - mlajši dečki.

8. mesto: Anej Bahor - dečki.

9. mesto: Jure Wolf - mlajši dečki.

Tekma je štela tudi za slovenski tarčni pokal, kjer je Urška Čavič - članice osvojila 2. mesto, ostali pa enaka kot na državnem prvenstvu.

Čestitke vsem!

Vir: LK Paradoks
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj