Na vsebino

Košarkarski turnir pri izviru Okno

Krajinski park Lahinja je v sklopu prireditve Na dragatuškem placu organiziral 2. košarkarski turnir "Krajinski park Lahinja", ki je tudi letos potekal v bližini izvira Okno v Malem Nerajcu.

Na turnirju se je zbralo kar sedem ekip iz širšega lokalnega okolja: 2K Boys, Mala Lahinja, Nerajske rakete, Kobetiči, Nerajske smrti, Šampioni in Munja.

Košarkarski boji so bili zelo napeti, a odigrani v športnem duhu. Prvo mesto je pripadlo ekipi Munja, drugi so bili Šampioni, tretja pa ekipa Nerajske smrti.

»Z organizacijo drugega košarkarskega turnirja smo želeli širši javnosti pokazati, da v Krajinskem parku Lahinja poleg varovanja narave, skrbimo tudi za kvalitetno sruženje lokalnega prebivalstva. RIC Bela krajina se kot upravljavec Krajinskega parka Lahinja za uspešno izpeljavo in organizacijo turnirja zahvaljuje predvsem vaščanom Malega Nerajca in vsem drugim, ki so kakorkoli sodelovali pri izpeljavi tega dogodka,« so še zapisali organizatorji turnirja.

Vir: KP Lahinja, foto: Silvo Plavec

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj