Na vsebino

Črnomaljske košarkarice v zaključni fazi tekmovanj

Drugi aprilski konec tedna je bil spet naporen, saj so tekmovanja v zaključni fazi. Najprej so v soboto na parket stopila dekleta selekcije U-14. V Ljubljani smo se pomerili z Akson Ilirijo. Pokopala nas je zelo slaba druga četrtina, ko je bila na delu B postava. Zmaga je zasluženo ostala v Ljubljani.

Akson Ilirija - ŽKK Črnomelj 61:34 (12:12; 22:1; 15:11; 12:10)

Iz Ljubljane smo se odpeljali v Novo mesto, kjer nas je čakal turnir selekcij U-10. Rezultat v tej starostni skupini ni pomemben. V prvi tekmi z Litijo smo se kar dobro držali, v drugi, z domačinkami, pa smo dominirali. Škoda, da je sezone že konec, saj se je na OŠ Grm zbralo kar enajst igralk, ki so jih v Novo mesto pripeljali starši. Turnir smo zaključili v McDonaldsu, kjer smo se prijetno družili s starši in si obljubili, da bomo v naslednji sezoni še boljši in številčnejši.

Včeraj smo v zadnji tekmi sezone U-16 gostili igralke Podbočja. Žal sta tekmo pokvarila "kvalitetna sodnika", ki sta v bran svojemu "delu" najprej odstranila iz dvorane starše domačih igralk. Domačim igralkam sta "podelila" številne tehnične in nešportne osebne napake.Tekmo je v nadaljevanju lahko spremljalo le sorodstvo sodnika Smoleja ter starša gostij.

Vir: ŽKK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj