Na vsebino

Iz Maribora z dvema medaljama

V Mariboru je potekalo lokostrelsko tekmovanje za tarčni pokal 2x70m in dvoboji absolutno, ki se ga je v spremstvu trenerke Lili Grahek udeležilo tudi pet tekmovalcev Lokostrelskega kluba Paradoks. Vsi so tekmovali z ukrivljenim lokom.

Na tekmovanju za tarčni pokal je Branko Vardić v kategoriji nad 50 let (60m) osvojil drugo mesto. Alina Košele je bila v kategoriji deklic do 13 let (30m) tretja, mesto za njo se je v isti kategoriji uvrstila Urška Hribernik. Liam Grabrijan Štefanc je med fanti do 15 let zasedel šesto mesto, medtem ko je bil Vito Dukovčič v kategoriji do 18 let deveti. Za Liama in Urško je bila to sploh prva tekma za tarčni pokal.

V dvoboje absolutno sta se uvrstili Alina Košele in Urška Hribernik, ki sta sploh prvič streljali dvoboje na tekmi. Kljub dobremu nastopu sta morali priznati premoč nasprotnicama. Alina je zasedla peto mesto, Urška je bila sedma. Branko Vardić in Liam Grabrijan Štefanc sta bila enajsta, Vito Dukovčič pa je dvoboje končal na 16. mestu.

Vir: LK Paradoks
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj