Na vsebino

Dogajanje v NK Kolpa

V petek sta se od letošnje sezone skupaj poslovili še naša najmlajša in najstarejša ekipa U7 in U15.

Selekcija U7 je skozi vse leto, pod vodstvom trenerja Doriana Josipovića, spoznavala nogometne veščine in se urila mnogih osnovah. Fantje so v Športnem parku Podzemelj uživali na zelenici, ko so proti svojim očetom pokazali, kaj so se naučili skozi sezono. Očetje (in mamice) so bili prav navdušeni, kaj vse njihovi fantje zmorejo.

Selekcija U15 je v letošnji sezoni s trenerjem Vasilijem Dornižem tekmovala v 2. ligi MNZ Ljubljana. Na koncu sezone so fantje dosegli 4. mesto na lestvici, lahko pa tudi pohvalimo naša dva odlična strelca, Davida Vrbanca, ki je s 33. goli zasedel 3. mesto na lestvici in Filipa Fajdigo, kateri je s 24. zadetki pristal na petem mestu lestvice strelcev. Vse to jima je seveda uspelo ob podpori celotne ekipe, ki je skupaj dihala v vseh “vlogah” na igrišču. Včeraj je ekipa odigrala še tekmo proti staršem, kateri pa se kljub neznosni vročini in sparini niso kar tako pustili zmagati in na koncu tekme so bili vsi srečni, saj je bil končni razultat izenačen.

Večer smo zaključili s prijetnim druženjem ob dobrotah z žara, z odličnim igranjem na harmoniko pa ga je popestril igralec selekcije U15 Adnan Mehadžić.

Po krajšem premoru se bodo mlajši in starejši nogometaši začeli pripravljati na novo sezono, ki bo kot vedno nov izziv tako za trenerje kot igralce.

Imejte lepe počitnice, spočijte se in naužijte veliko energije ter se vidimo zelo kmalu!

Veterani na obisku v Brdih

V soboto, 22.6.2024 smo se veterani ŠD NK Kolpe odpravili na druženje s prijatelji iz NK Brda. Ogledali smo si kleti enega največjega vinogradnikov (Ščurek), bili na razglednem stolpu Gonjače ter se seznanili s pokrajino. Po končanem kulturnem programu smo odigrali nogometno tekmo z domačo ekipo. Rezultat sicer ni bil v ospredju, vseeno pa smo se veselili zmage 2:6. Po končani tekmi je sledilo druženje pozno v noč.

Strelci: Princ Boštjan 2x, Boris Bajuk 2x, Uroš Štukelj, Matej Pezdirc.

Iskrena zahvala prijateljem iz NK Brda za odlično dobrodošlico in pogostitev. Se kmalu spet vidimo!

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj