Na vsebino

Člani ugnali Trebanjce, uspešne tudi mlajše selekcije Bele krajine

Starejši dečki (U15) NK Bela krajina.
Starejši dečki (U15) NK Bela krajina.

Člani Bele krajine so v 19. krogu RLL na razmočenem igrišču v Loki premagali Trebnje s 3:1 (1:1). Domači so po golu Žige Kočevarja povedli že v 7. minuti, a so Trebanjci v 40. minuti uspeli izenačiti. Odločitev o zmagovalcu je padla v zadnjih 15 minutah rednega dela, ko je na sceno stopil Ognjen Bubnjević. V 75. minuti je Belo krajino popeljal v vodstvo, le dve minuti pozneje pa z novim zadetkom dokončno zapečatil usodo Trebanjcev.

Manj uspešna je bila selekcija starejših dečkov (U15) Bele krajine, ki je doma prav tako gostila Trebnje in izgubila z 0:3.

Svojo kakovost je znova dokazala selekcija mlajših dečkov (U13), ki tekmuje v 1.ligi. Drugič v letošnji sezoni je slavila na gostovanju v Radomljah z 0:1.

Talent in srčnost je pokazala selekcija mlajših dečkov (U12), ki je kljub slabemu vremenu navdušila z igro in na domačem igrišču suvereno premagala Vir z 8:2.

Prepričljivo zmago so zabeležili tudi starejši cicibani (U11), ki so bili premočen nasprotnik za sovrstnike iz NK Dol.

Vir: NK Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj