Na vsebino

Člani Kolpe jesenski prvaki, uspešna tudi selekcija U10

Člani Kolpe so v nedeljo odigrali še zadnjo tekmo jesenskega dela letošnje sezone v MNZ ligi. Zaradi spleta okoliščin so tokrat "domačo" tekmo proti ekipi Šmartno Infostyle odigrali na stadionu Portoval v Novem mestu. Kljub okrnjeni zasedbi so s pomočjo veteranov dosegli novo pomembno zmago z rezultatom 1:0 (1:0). Edini zadetek je v 12. minuti dosegel Matej Pezdirc. Kolpa se je z novimi tremi točkami še utrdila na vrhu lestvice jesenskega dela prvenstva.

Selekcija U10 jesenski del zaključila z zmago

Z jesenskim delom tekmovanj je zaključila tudi selekcija U10. Tokrat so se mladi nogometaši Kolpe odpravili v hladno Vrhniko, kjer so zopet pokazali lepo kombinatorno igro in si zasluženo priigrali novo zmago z rezultatom 2:6. Skozi celotni del sezone smo lahko opazovali lep napredek celotne selekcije, ki je morala na devetih tekmah le enkrat priznati premoč nasprotniku. Kolpini nogometaši do 10 let tako že nestrpno čakajo na spomladanski del tekmovanj, ko se bodo ponovno pomerili s svojimi vrstniki.

Vir: NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj