Na vsebino

"Matički" zmagovalci Belokranjske odbojkarske lige

Po dveh sezonah premora je letos znova štartala Belokranjska odbojkarska liga. Tokrat se je prijavilo šest ekip, tekme pa so bile že v rednem delu zelo zanimive in izenačene.

Polfinale so si priigrale ekipe ŠTD Vinica, Bar Medved, Okrepčevalnica pri Matičku in Miške.

V tekmi za 5. mesto je oba niza na razliko dobila ekipa KBŠ, ki je tako ugnala Pekarno Črnomelj Leo-Pek.

Prva polfinalna tekma med Okrepčevalnico pri Matičku in Barom Medved je trajala kar pet nizov in je bila polna preobratov ter kvalitetnih akcij. Po dolgih dveh urah boja so se zmage s 3:2 na koncu veselili Matički.

Drugi polfinalni obračun med Miškami in ŠTD Vinica so brez težav dobili prvi s 3:0.

Sledil je težko pričakovani zaključni turnir, kjer je so si 3. mesto s presenetljivo lahkoto priigrali odbojkarji Bar Medved, ki so s 3:0 premagali ŠTD Vinica.

Prava poslastica pa je bila seveda tekma za 1. mesto. Okrepčevalnica pri Matičku je vodila že z 2:0 v nizih, a se žilave Miške niso dale in rezultat uspele izenačiti na 2:2. Odločal je napet peti niz, v katerem so se zmage veselili Matički. V njihovo prid je odločila dolga klop in več kvalitetnih igralcev.

6. mesto Pekarna Črnomelj Leo-Pek
5. mesto KBŠ
4. mesto ŠTD Vinica
3. mesto Bar Medved
2. mesto Miške
1. mesto Okrepčevalnica pri Matičku.

Za naj igralko celotne lige je bila izbrana Ana Sever, za naj igralca pa Marko Rajakovič.

Pekarna Črnomelj Leo-Pek: Slađan in Suzana Peulić, Zehrudin, Mersudin in Vahida Dervišrvić, Jovanka in Aleksander Vrlinić, Aleš Žunič, Nevzet Salihović, Ana Benec, Goran Dukić, Zlatan Velić, Slavko Pršlja in Neja Grebenar.

KBŠ: Matej Dragovan, Jani Lapanja, Rok Željko, Jan Papež, Rok Papež, Jan Gorše, Miha Pečarič, Anja Beličič, Iva Popovič, Aleksandra Šoronda, Eva Mavsar, Luka Šimec, Ema Markovič in Kaja Kralj.

ŠTD Vinica: Jure in Tadeja Hudelja, Sara Mužar, Miha Balkovec, Marjan Čadonič, Marko Jarnjevič, Uroš Grabrijan, Tjaša Muren in Vito Stegne.

Bar Medved: Ajdin Garanović, Rožle Menart, Jaka Pavlin, Gregor Stariha, Matjaž Pavlovič, Žiga Papež, Dani Popović, Tit Jaklič, Barbara Kofalt, Sara Lužar, Olivera Drakulič, Nina Košele, Tea Gašperič s Simono Satošek

Miške: Luka in Marko Žafran, Domen Šoba, Tomaž Žugelj, Robert Čadonič, Marko Rajakovič, Maja Kočevar, Tina Križ, Anamarija Mužar, Rudi Grabrijan in Rafko Ogulin.

Okrepčevalnica pri Matičku: Nejc Adlešič, Manca Bremec, Ana Sever, Tomaž Pavlovič, Damjan Plantan, Klemen Plut, Nataša Plut, Adam Virant, Jernej Bregant, Lina Bezek, Goran Šimic, Gašper Kambič in Dejan Šmalc.

Hvala vsem ekipam za udeležbo in prijetno druženje.

Hvala ŽOK Črnomelj na organizaciji celotne lige in našim puncam Ani, Emi, Zarji in Brini za zapisnikarjevo mizo.

Hvala sodnikom Evi, Katji in Daniju.

Hvala navijačem,ki ste prišli v velikem številu navijat za svoje favorite.

Srečno vsem do naslednje sezone!

Vir: BOL

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj