Na vsebino

13. krog; Kolpa : Bela krajina – 1 : 4

V 13. krogu Regionalne Ljubljanske lige smo bili priča velikemu belokranjskemu derbiju, ki je opravičil svoj sloves. Na razmočenem igrišču sta obe ekipi prikazali veliko srčnost pred približno 150 gledalci, med katerimi je bilo tudi veliko Črnomaljcev. Domačo ekipo je prvič vodil trener Elvir Džemić.

Od začetka tekme je terensko premoč držala Bela krajina, ki je v 13. minuti preko desne strani povedla z golom Matjaža Črniča, medtem ko je v 18. minuti Denis Dedić iz enajstmetrovke povečal rezultat na 2 : 0. Domača Kolpa je do polčasa nanizala nekaj pol priložnosti, vendar se rezultat do polčasa ni spremenil.

V drugem polčasu je Bela krajina izkoristila gnečo pred golom Kolpe in z v 60. minuti z zadetkom Zehrudina Derviševića povišala na 3 : 0. Samo štiri minute kasneje – v 64. minuti, pa je Kolpa znižala rezultat na 1 : 3 s čudovitim zadetkom iz razdalje približno 25 metrov, ki ga je dosegel Nejc Šuklje. Domači so tako dobili nov zagon, ki pa je trajal do 70. minute, ko se je Denis Dedić znova vpisal v listo strelcev in tako zvišal rezultat na končnih 4 : 1 za Belo krajino.

Pohvaliti je potrebno igralce obeh ekip, ki so dali vse od sebe in naredili tekmo zelo gledljivo s polno zadetki. Pri povratku nogometašev v Črnomelj, so jih dočakali veseli navijači z navijanjem in modro dimno zaveso.

Vir: NŠ Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj