Na vsebino

Zaključek mladinske izmenjave mednarodnega projekta Video Inclusion

Danes smo uspešno zaključili mladinsko izmenjavo v mednarodnem projektu Video Inclusion, ki smo jo organizirali skupaj z mladinskim centrom BIT. Poleg naše šole so v projektu sodelovale še prijateljske šole iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter Makedonije.

V tem tednu so učenci imeli video in fotografske delavnice, v katerih so se naučili osnov fotografiranja, snemanja in obdelave materiala. Učitelji smo v tem času izmenjali izkušnje, primere dobre prakse in iskali načine za nadaljnje sodelovanje.

Učenci so postali pravi prijatelji, skozi druženje so razvijali socialne veščine in spoznavali kraje, iz katerih prihajajo udeleženci.

Polni lepih vtisov, novega znanja in novih prijateljev smo odšli domov s skupno željo, da se ponovno srečamo.

Vtisi učencev:

Bilo je super, saj smo se naučili veliko novega in doživeli zelo lepe trenutke z učenci drugih šol in se malo bolje spoznali. A tako super ne bi bilo brez mojih dveh cimrov, saj smo se zelo veliko skupaj zabavali, slikali ter snemali. Najboljši del tega tedna je bilo snemanje filma, za katerega smo scenarij napisali sami.”
Mihael, 1. letnik ŠC Novo mesto

Bilo je zelo lepo, saj sem se naučil veliko novega in doživel zelo veliko. Veliko časa sem se zabaval s svojima cimroma, s katerima smo se odlično razumeli. Najljubši del tedna je bil, ko smo si vsi skupaj po končanem snemanju filma, ogledali vse naše uspešne, pa tudi neuspele, poskuse snemanja .”
Tilen, 9. razred, OŠ Komandanta Staneta, Dragatuš

Bilo je zelo dobro, ker sem se naučil, kako snemati video.”
Danijel, 9. razred, OŠ Milke Šobar – Nataše, Črnomelj

Bilo je super, ker sem se naučila veliko novega. Najboljše je bilo, ko smo snemali film. Naučila sem se, kako posneti film.”
Lucija, bivša učenka OŠ Milke Šobar – Nataše, Črnomelj

Vir: OŠ Milke Šobar-Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj