Na vsebino

Vsi za enega – Valeta 2019

Junij je mesec, ko se nam s svetlobno hitrostjo približujejo najdaljše počitnice. Žal pa je tudi mesec, ko se moramo posloviti od naših devetošolcev. Letošnji devetarji so nam prinesli ogromno veselja s svojimi dosežki na občinskem, regijskem, državnem in tudi mednarodnem nivoju. Obenem pa so nam kdajpakdaj povzročali tudi sive lase s svojimi vragolijami. Ni nam vseeno zanje in zelo jih bomo pogrešali. Zato smo se od njih poslovili v stilu.

V četrtek so na šoli po malici organizirali mini tekmovanje za razredni ključ. Učenci osmih in sedmih so se v treh različnih igrah pomerili in po hudem boju je šel ključ v roke osmošolcem, ki so obljubili, da ga bodo skrbno čuvali in skrbeli zanj. Nato je sledil kulturni program, v katerem so se s pesmijo in plesom poslovili od vseh učencev in zaposlenih.

Popoldne pa je v prostorih gostišča Müller potekala uradna valeta pred starši in učitelji. Učenci so po okusnem kosilu popestrili večer z izvrstnim programom, prav vsak je od ravnatelja in razredničarke Tine prejel tudi pohvalo za svoje delo, zaključno spričevalo ter skromno darilo. Preostanek večera pa smo preživeli ob dobri glasbi na plesišču.

Našim učencem, bodočim dijakom, želimo veliko sreče in uspehov na njihovi življenjski poti!

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj