Na vsebino

Vremenska napoved za jutri in torek

Ponoči se bodo padavine okrepile in od zahoda zajele vso Slovenijo, ob morju lahko tudi zagrmi. Do jutra se bo meja sneženja marsikje v notranjosti Slovenije spustila do nižin. Zapihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem močna burja.

Jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo čez dan od severovzhoda slabele. Popoldne bodo ponehale na severovzhodu, do noči večinoma tudi drugod, razen na jugu države. Pihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem močna burja. Temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem do okoli 7 stopinj C.

V torek bo ponekod na Kočevskem, Dolenjskem in v Beli krajini predvsem dopoldne občasno še rahlo snežilo ali deževalo. Drugod bo suho in hladno. Predvsem v vzhodnih krajih bo še pihal okrepljen severni veter, ki bo popoldne slabel, na Primorskem pa bo pihala zmerna do močna burja. V sredo in četrtek bo suho, na Primorskem bo še pihala zmerna do močna burja.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj