Na vsebino

Vpis ponudnikov turističnih storitev

Spoštovani ponudniki turističnih storitev v Beli krajini!

V sklopu prenove spletne strani www.belakrajina.si bo tudi individualizirana predstavitev vaše ponudbe. Veliko podatkov že imamo, vendar še vedno ne dovolj za celovito predstavitev posameznega ponudnika. Ker bi hoteli, da obiskovalci spletne strani prejmejo konkretne informacije o vaši ponudbi, vas prosimo za naslednje:

Podatki o ponudbi:

V prilogi ste v predogled prejeli prikaz vaše strani glede na dane podatke ki jih imamo. Prosimo, vas, da prikaz vaše strani pregledate, morebitne napačne podatke popravite ter manjkajoče podatke dopolnite.

Tekstualni opis:

Tekst o vaši ponudbi oz. dejavnosti. Prosimo vas, da nam pošljete celovit predstavitveni tekst o vaši ponudbi. Tekst naj bo obsega med 2000 in 2500 znakov s presledki. V tekst ni potrebno vnašati število sob, delovni čas ali drugih faktov, saj bodo te podatki že prikazani (kot vidno na izpisu strani). To naj bo esejski opis vaše ponudbe v katerega vključite zanimivosti, ekskluzivnosti vaše ponudbe, zakaj je vaša ponudba posebna, zakaj naj vas gost obišče in kupi vaše storitve.

Fotografije:

Zelo pomemben faktor pri izbiri gosta koga naj obišče je tudi fotografski prikaz ponudnika. Prosim vas, da nam po elektronski pošti na naslov [email protected] pošljete ali osebno na TIC Črnomelj prinesete kvalitetne fotografije vaše ponudbe, ki naj bodo čim bolj raznolike in celovito prikazujejo vašo ponudbo.

Video:

Nekateri ponudniki že imate izdelane kvalitetne video-predstavitve. V kolikor imate video predstavitev (lahko tudi kakšna oddaja iz. TV) nas prosim obvestite o tem oziroma pošljite e-naslov, kjer je video objavljen.

Vse potrebne popravke, podatke, fotografije in videe nam pošljite v čim krajšem možnem času na naslov [email protected] ali osebno na TIC Črnomelj.

Ponudnika storitev, ki nam omenjenih podatkov in obrazca ne bo posredoval, žal ne bomo mogli uvrstiti na spletno stran.

Hvala in uspešno delo še naprej!

Obrazca za tiste, ki ponujate prenočitvene kapacitete in tiste, ki ponujate športne, kulturne, izobraževalne in druge aktivnosti sta v priponki spodaj.

Priponke

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
69
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj