Na vsebino

Vodenje, poslovna komunikacija in smisel

SPOT Svetovanje JV Slovenija v koordinaciji RC Kočevje Ribnica vabi na brezplačno spletno delavnico Vodenje, poslovna komunikacija in smisel.

Spletna delavnica bo potekala v sredo, 17. novembra 2021, od 9. do 10.30 ure.

Namenjena je podjetjem, podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz JV Slovenije.

Vsebina:
Ljudje smo bitja odnosov. Kakovost odnosov se izraža v kakovostni komunikaciji. Lepi odnosi se gradijo s prijazno, nenasilno, empatično komunikacijo. Do sem idila…
Kot lastniki podjetij, kot direktorji ali kot zaposleni se v teh covid časih zagotovo ukvarjate s številnimi vprašanji v zvezi s poslovanjem, prodajo, proizvodnjo, z bodočim razvojem dogodkov. Predavatelj vas bo na predavanju spodbudil k analizi in k aktivnemu načrtovanju vaše dejavnosti na področju poslovne komunikacije med in po krizi. Ob konkretnem razmisleku o različnih oblikah komunikacije v teh kriznih časih bo predavatelj predstavil teoretične vidike vidik komunikacije ter vas preko vaj, tehnik in nalog usmeril k izdelavi ali revidiranju vašega poslovnega komunikacijskega načrta. Posebno pozornost bomo namenili razmisleku in vajam za ohranjanje osebnega ravnovesja vodstvenih kadrov v času krize.

Seminar bo vodil: Mag. Martin Lisec - psihoterapevt, logoterapevt, mediator in predavatelj. Ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje.

Prijave so obvezne, sprejemamo jih do ponedeljka, 15. novembra 2021.

Število udeležencev je omejeno.

*Prednost bodo imeli podjetniki iz regije JV Slovenija. Omejili bomo udeležbo na enega predstavnika podjetja. Upoštevali bomo vrstni red oddanih prijav.

Več informacij: Nataša Patafta, 041 759 762 ali [email protected]

Prijava na povezavi TUKAJ.

Vir: SPOT JV Slovenija
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj