Na vsebino

Vlom v gostinski lokal; prijeli tihotapko in tujce

V noči na ponedeljek je v Semiču nekdo skozi vrata vlomil v gostinski lokal in ukradel tobačne izdelke. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2.500 evrov škode.

Prijeli tihotapko in tujce, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo

Metliški policisti so v soboto okoli 19.30 ure na območju Grma pri Podzemlju ustavili voznika osebnega avtomobila Opel corsa hrvaških registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da 60-letna državljanka Švedske v vozilu prevaža štiri državljane Turčije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Državljanki Švedske so odvzeli prostost, jo pridržali in ji zasegli avtomobil. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države so jo privedli k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki z državljani Turčije še niso zaključeni.

Policisti so sicer med 28. junijem in 1. julijem na območju Preloke in Žuničev prijeli 14 državljanov Maroka, šest državljanov Sirije in dva državljana Alžirije. Policijski postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj