Na vsebino

Vinjen na mejo, razgrajal v Ručetni vasi

Iz mejnega prehoda v prostor za pridržanje

Na mejni prehod za mednarodni promet Metlika se je v petek zvečer iz Hrvaške pripeljal 41-letni državljan Slovenije. V postopku mejne kontrole so policisti posumili, da je sposoben upravljati vozilo in so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,10 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Med postopkom se je razburjal in upiral, zato so ga vklenili v lisice in odpeljali v prostor za pridržanje na metliški policijski postaji, da se strezni. V vozilu je imel še približno dva meseca starega psa mešanca – zanj pa so poskrbeli iz zavetišča za živali.

Črnomaljski policisti pridržali razgrajača

V petek zvečer so policisti zaradi preglasne glasbe, ki naj bi bila moteča za okolico, intervenirali v Ručetni vasi. Ugotovili so, da glasna niti ni bila tako glasna in so le opozorili 23-letnika, da ne bi prišlo do kršitve ob pozni uri. Komaj pa so policisti zapustili kraj, se je začelo kričanje, ki je ponovno privabilo policiste. V postopku je 23-letni domačin v vidno opitem stanju kričal na policiste in jih žalil. Kljub ukazom se ni pomiril, zato so ga vklenili v lisice in odpeljali na policijsko postajo v pridržanje do iztreznitve.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj