Na vsebino

Vesna Fabjan, kandidatka za županjo Črnomlja, se je predstavila danes

V prostorih nekdanjega dijaškega doma v Črnomlju je svojo kandidaturo za županjo in program liste danes popoldne predstavila Vesna Fabjan. Prepričana je, da Občina Črnomelj potrebuje spremembe in da je potrebno zamenjati že predolgo ustaljeno strukturo lokalne oblasti. V kandidaturo je vstopila neobremenjena, pripravljena na dialog z vsemi. Zanjo sta pomembni le pozitivna volja in pripravljenost delati pošteno in v dobro občine. Skupaj s svojo ekipo zagovarja participatorno vodenje občine, kar pomeni večje vključevanje mnenja občanov v odločitve in redno komuniciranje županje z ljudmi.

Program liste je moderna oblika programa, ki se gradi postopoma in se sproti dopolnjuje ter spreminja po predlogih in mnenju širše lokalne skupnosti, saj se zavedajo, da je Občina živa skupnost ljudi, kjer je potrebno slediti času.

Kaj vse je še povedala Vesna Fabjan, kandidatka za županjo s podporo stranke LMŠ, pa lahko prisluhnete v posnetku spodaj.

Zvočni zapis

  • - Vesna Fabjan o kandidaturi

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj