Na vsebino

Kolpske ustvarjalnice in brezplačna parkirnina v kampu Podzemelj

Letošnje poletje se je pričelo in Kolpa se je že prijetno ogrela.

V Podzemlju namerjenih 23 stopinj vode že privablja prve plavalce in veslače. V tamkajšnjem Campingu Bela krajina si lahko izposodite sup desko, gigantsko sup desko za kar 8 oseb in kanuje, vsak dan pa je organiziran tudi spust po Kolpi. Čolnarjenje vas bo stalo 30 € na osebo, za skupine nekaj manj in pol manj za otroke. Spust poteka po slikovitem spodnjem delu reke Kolpe, v kanuju za 2-3 osebe ali družino z 2 majhnima otrokoma. Na izhodišče vas odpeljejo ali pa se tja odpravite kar s kolesom, saj poskrbijo za transport koles. Navadna, električna in otroška kolesa, otroške stolčke in prikolice prav tako izposojajo v kampu.

Letos bodo v času počitnic že deseto leto zapovrstjo potekale brezplačne delavnice za otroke. Za goste kampa in tudi dnevne obiskovalce, predvsem pa vse otroke vabijo na "kolpske ustvarjalnice", vsak torek, četrtek in soboto ob 17.uri. Prve se začnejo že danes ob 17-ih. Vsi dogodki pa se sproti objavljajo na njihovem FB in IG profilu.

Poleg vodnih dogodivščin in animacij Camping Bela krajina v Podzemlju nudi tudi ogromno možnosti za zabavne aktivnosti v "funparku Kolpacabana", kot so adrenalinski park, mini golf, igrišča za košarko, odbojko na mivki, namizni tenis, bowling, potapljanje ladjic, šah, zunanji fitnes in druga igrala za vse generacije.

Adrenalinski park ima odraslo progo in tudi otroško progo primerno že za otroke od 5.let naprej.

Kamp lahko obiščejo tudi tisti, ki v kamp ne pridejo na kampiranje, v glamping hiške ali mobilne hiške in sobe, ampak le na dnevni izlet in osvežitev v Kolpi.

Za obiskovalce restavracije je parkiranje brezplačno, za dnevne kopalce iz Bele krajine pa je doslej veljala celodnevna parkirnina 5 € z 2 € dobroimetja za vso ponudbo športnih aktivnosti.

V jubilejnem letu, letos namreč kamp v Podzemlju praznuje 30-letnico delovanja, bo za vse občane občine Črnomelj, Semič in Metlika brezplačna parkirnina vse dni razen ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Za dnevne kopalce, ki prihajajo od drugod še vedno velja dnevni vstop 10 €, od katerega je 5 € dobroimetja za vso ponudbo športnih aktivnosti.

Ena večjih novosti kampa v letošnjem letu je postavitev sončne elektrarne na gostinski objekt, v sezoni pa se obeta tudi nadgradnja adrenalinskega parka (otroška proga) z novim zipline-om.

Plačana objava.

Vir: Camping Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj