Na vsebino

V Črnomlju našli ukraden kombi, v Metliki ostal brez avtomobila

Včeraj nekaj po 10. uri so bili policisti obveščeni, da je z delovišča v Črnomlju neznanec ukradel kombi Opel vivaro. Kombi je bil odklenjen, v njem pa kontaktni ključi. O tatvini so bile obveščene vse policijske patrulje in policisti PP Metlika so avtomobil našli na parkirnem prostoru v Črnomlju. Opravili so ogled in ukradeno vozilo vrnili lastniku. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja.

Ostal brez vozila

Metliški policisti so včeraj okoli 13. ure med kontrolo prometa v Metliki ustavili voznika osebnega avtomobila, ki so mu v postopku pred tem že prepovedali nadaljnjo vožnjo zaradi neregistriranega osebnega avtomobila. Renault clio so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Velikega Nerajca izsledili in prijeli dva državljana Afganistana. Policijski postopki s tujcema, ki sta nezakonito prestopila državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
47
56
612
79
88
93
24
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj