Na vsebino

Uspešni na razpisu za promocijo vodilnih turističnih destinacij

Foto: Jan Kocjan
Foto: Jan Kocjan

RIC Bela krajina je v sodelovanju z Zavodom za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika ter Kulturnim centrom Semič - TIC Semič pridobil sredstva na javnem razpisu za sofinanciranje promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij.

Cilj projekta, ki ga koordinira RIC Bela krajina, je promocija turistične ponudbe destinacije na domačem, pa tudi na avstrijskem in nemškem trgu. V okviru promocije, ki bo trajala od konca maja do izteka letošnjega leta, bodo izvedli digitalno promocijo turistične destinacije Bela krajina v Sloveniji in Avstriji, ki se bo nanašala na oglaševanje interesnih točk in aktivnosti celotne destinacije.

Prav tako bodo v sodelovanju z združenjem Outdoor Slovenija umestili kolesarsko ponudbo destinacije na portal Outdoor Active, ki je eden od vodilnih tovrstnih portalov za promocijo aktivnega oddiha. Preko projekta bodo pridobili nove fotografije destinacije, dva produktna promo filma ter promocijski material, ki bo vključeval destinacijsko brošuro in zemljevid z namigi za obisk atraktivnih lokacij.

V ospredju promocijskih aktivnosti bo trajno naravnana turistična ponudba z elementi sproščujočega in aktivnega oddiha, še sporočajo iz Razvojno informacijskega centra Bela krajina.

Projekt v 90 odstotkih sofinancira Slovenska turistična organizacija, preostanek pa prispevajo vse tri belokranjske občine.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj