Na vsebino

Tudi v Metliki iščejo prostovoljce v projektu PO-MOČ

Slovenska filantropija v Metliki od začetka letošnjega leta izvaja projekt PO-MOČ, ki povezuje prostovoljce in uporabnike iz ranljivih skupin, ki so se zaradi epidemije COVID-19 zaradi različnih razlogov znašli v stiski. Vabimo starejše osebe nad 60 let, ki si zaradi osamljenosti želijo družbe, pogovora ali potrebujejo manjšo pomoč pri vsakdanjih opravkih, da nas pokličejo (070 458 014 ali 051 785 217) in brez zadreg povejo svoje želje in potrebe.

Obenem iščemo tudi zanesljive in odgovorne prostovoljce, ki jih veseli delo s starejšimi in so pripravljeni del svojega časa za daljše obdobje nameniti druženju z uporabniki na domu ali izven štirih sten. Družabništvo na prijeten način poveže 2 osebi, ki si lahko v obojestransko zadovoljstvo popestrita vsakdan. Koordinatorji in mentorji vam bomo pomagali, da ustvarimo socialno mrežo, ki bo v primeru ponovne zdravstvene ali ekonomske krize povezovala in dajala občutek varnosti tudi tistim, ki se niso imeli komu obrniti po pomoč.

Za podrobnejše informacije nas pokličite na telefon 070 458 014 ali 051 785 217.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite.

Vir: HSD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj