Na vsebino

Tudi ponedeljki so lahko lepi

V dopoldanskih urah smo na gasilskem taboru pod vodstvom Petre Planinc iz Slovenskega gasilskega muzeja v Metliki izdelovali razglednice, vadili mokro vajo z vedrovko ter se razvrščali, se urili v vezanju vozlov in tekmovali v vodnih igrah. Z Zdenko Kavčič iz društva Šola zdravja pa smo imeli razgibavanje in jogo za sprostitev. Hvala gostjam za poučne delavnice.

Sledila je mokra vojna med mlajšimi in starejšimi z vodnimi balončki, zmagal je tisiti, ki je bil najbolj moker. In že se je pripeljalo osebje iz restavracije Štajdohar, ki nam je vsak dan pridno pripravilo topli obrok kosila.

Po kosilu pa so nas obiskali policisti Policijske postaje Črnomelj, ki so nam razkazali njihovo mobilno postajo, svojo opremo, policista motorista, nadzor z dronom in nas podučili o delu s policijskim psom. Ekipi civilne zaščite Črnomelj in Rdečega križa Črnomelj sta nas učili temeljnih postopkov oživljanja ter osnove povijanja krvavitev. Pa tudi v Kolpo smo skočili.

Po večerji smo imeli turnir v nogometu, odbojki in med dvema ognjema. Ko se je zmračilo, pa smo ob ognju pekli koruzo. Kot se za zadnji večer spodobi ni manjkalo niti zabave in plesa.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj