Na vsebino

Trčili dve osebni vozili

Danes ob 16.21 sta na cesti Novo mesto - Metlika, pri lovski koči LD Suhor, občina Metlika, trčili dve osebni vozili. Reševalci ZD Metlika so dve ponesrečeni osebi oskrbeli na kraju in ju odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanih in počistili cestišče.

Uradno poročilo (5.10. ob 12.30):

Nekaj po 16. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti Novo mesto – Metlika. Zavarovali so kraj prometne nesreče, opravili ogled in ugotovili, da je 26-letna voznica osebnega avtomobila na mokrem in spolzkem vozišču zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 50-letni voznik. Lažje poškodovana udeleženca nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Vir: ReCO Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj