Na vsebino

Telovadba 1000 gibov tudi v novem letu na prostem in prek Zooma

Društvo Šola zdravja tudi v novem letu vabi na brezplačno jutranjo telovadbo ''1000 gibov'' na prostem povsod po Sloveniji, saj je gibanje na svežem zraku med pomembnimi dejavniki, ki krepijo naše zdravje. Kje in kdaj začenjajo, lahko preverite na njihovi spletni strani, kjer poiščete skupino, ki je najbližja vašemu domu. Telovadba je primerna tako za moške in ženske kot za otroke.

Če se telovadbe na prostem ne morete udeležiti, Šola zdravja tudi v letu 2023 nadaljuje z vadbo “1000 gibov” preko platforme Zoom. S telovadbo prek Zooma začnejo 3. januarja ter končajo 31. marca 2023 in sicer vsak delavnik od 8. do 9. ure. Prvih 30 minut začnejo z vajami “1000 gibov”, naslednje pol ure pa vas vabijo na dodatne vaje za moč.

Vaje bo izvajal strokovni kader Šoea zdravja: Eva Jeza, mag. kineziologije, Andraž Purger, prof. športne vzgoje in Simon Jurmić, dipl. kineziolog.

Vaja bo vsak dan potekala prek iste povezave TUKAJ.

Vir: Šola zdravja

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj