Na vsebino

Tedni vseživljenjskega učenja v Beli krajini: Odkrivanje novih znanj in priložnosti za vse generacije

Pretekli teden se je zaključil tretji teden Tednov vseživljenjskega učenja, v katerem so se odvili različni dogodki: Hiša sadežev družbe Črnomelj je izvedla vadbe, kvačkanje, šah, telovadbo, kuharske in šiviljske delavnice, … Otroci iz vrtca Otona Župančiča Črnomelj so se učili rolati, šola zdravja je skupaj z zaposlenimi na ZIK Črnomelj telovadila, v Kulturnem domu Črnomelj si je bilo možno ogledati odprte vaje folklorne skupine Lepa Anka, KGZ Novo mesto pa je imel v Semiču razstavo drobnice.

V tem tednu ste se lahko med drugim udeležili še delavnice nabiranja zelišč, delavnice petja belokranjskih pesmi in Akcije Tik-Tak, kjer so potekale meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola.

Tedni vseživljenjskega učenja v Beli krajini imajo dolgoletno tradicijo in so postali pomemben del življenja skupnosti. Prinašajo priložnost za osebno rast in razvoj ter krepijo povezovanje med ljudmi. Posebna pozornost je namenjena tudi medgeneracijskemu učenju, kjer se mladi in starejši skupaj učijo in izmenjujejo izkušnje. To spodbuja povezovanje med generacijami in krepi socialno tkivo skupnosti. ZIK Črnomelj v Tednih vseživljenjskega učenja sodeluje kot koordinator dogodkov za območje Bele krajine.

Vabljeni na dogodke, ki se bodo odvijali naslednji teden, ko se Tedni vseživljenjskega učenja zaključijo.

Vir: ZIK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj