Na vsebino

Teden vseživljenjskega učenja 2016

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj vas tudi letos, kot območni koordinator aktivnosti, vabi k sodelovanju v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU). 21. TVU bo potekal v uradnem tednu, od 13. do 22. maja 2016, v razširjenem terminu pa vse do konca junija 2016. V sredo, 13. aprila 2016 vas ob 10.uri vabimo na srečanje izvajalcev aktivnosti TVU, ki bo v mali dvorani ZIK Črnomelj. Na srečanju boste prejeli promocijsko gradivo in navodila o vsebinski in časovni izvedbi dogodkov. Hkrati vam bomo predstavili idejno zasnovo letošnje Parade učenja (PU).

Sodelovanje v TVU je priložnost, da svojo dejavnost promovirate in se predstavite širši javnosti. V TVU lahko vključite predstavitvene, izobraževalne, informativno-svetovalne, družabne ali kulturne aktivnosti, ki so za udeležence brezplačne. Pri organiziranju le-teh lahko sledite kateri od letošnjih skupnih akcij:

  • 16. maj: Dan učečih se – naj se sliši naš glas
  • 17. maj: Učenje in kultura z roko v roki
  • 18. maj: Parada učenja – dan učečih se skupnosti
  • 19. maj: Radi pišemo z roko
  • 20. maj: Dan starejših – čili, zdravi, informirani in dejavni
  • 26. maj: Slovenija – mentorska država

Predlagane teme niso zavezujoče. Pri snovanju aktivnosti TVU lahko določite svoje vodilne teme, prilagojene okoliščinam, v katerih živite in delujete.

ZIK Črnomelj bo poskrbel za koordinacijo in promocijo projekta. Za organizacijo in izvedbo vaših aktivnosti poskrbite sami. Aktivnosti lahko izpeljete tudi v ZIK-ovih prostorih, brezplačno.

Tudi letos pripravljamo skupni koledar prireditev, ki bo v elektronski obliki objavljen na spletnih straneh Andragoškega centra Slovenije, ZIK Črnomelj ter v medijih.

Če se srečanja ne boste mogli udeležiti, vas prosimo, da potrdite namero o sodelovanju v priponki in nam posredujete načrtovane aktivnosti TVU najkasneje do srede 20. aprila 2016. Izpolnjen obrazec pošljite na e-naslov: [email protected].

Več informacij: Mojca Frankovič, telefon: 30 61 385, e- naslov: [email protected].

Priponke

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj