Na vsebino

Tečemo - hodimo za Dominikov nov korak!

Košarkarski klub Kolpa Črnomelj vabi jutri dopoldne profesionalne ter rekreativne športnike, športne organizacije in vse ostale, da se pridružite dobrodelnemu teku in pohodu »Za Dominikov nov korak«, kjer bomo zbirali sredstva za opremo, ki bo Dominiku omogočila prevoz iz bolnišnice v domače okolje, v njem pa ustrezne bivalne pogoje, ki mu bodo kljub hudi poškodbi olajšali vsakdan.
Zaradi poškodbe vratnih vretenc je namreč Dominik v tem trenutku negibljiv. Za njegovo oskrbo so potrebni tehnološko dovršeni aparati in 24-urna prisotnost osebe, ki zanj skrbi. Potreben je nakup posebnega prevoznega sredstva in prilagoditev bivalnih prostorov, da bo le-te ustrezali Dominikovim potrebam. To prinaša velike finančne izdatke njegovi družini, ki je odločena, da za Dominika poskrbi v najboljši možni meri in mu nedvomno stoji ob strani.
Priložnost za to se nudi tudi nam. Pridružite se nam na 6 kilometrski tekalno - pohodniški poti.
Štartnina bodo prostovoljni prispevki, ki bodo v celoti namenjeni Dominiku in njegovi družini.
Pokažimo, da imamo veliko srce in pomagajmo Dominiku pri njegovem okrevanju in povratku v domače okolje.

Štart bo pred športno dvorano Loka - prijave od 9. ure naprej. Parkirišče je zagotovljeno na zelenici, tik ob štartu, prosimo, da upoštevate navodila organizatorjev ...

NA ŠTART LAHKO PRINESETE TUDI PLASTIČNE ZAMAŠKE IN JIH ODDATE V SKUPNO VREČO ALI SOD!

Obenem vas tudi prosimo, da fotografije s teka pošiljate na [email protected] ali na FB profil Radio Odeon. Ker pričakujemo več kot 300 tekačev bi želeli, da ste vidni vsi, ki se boste teka. oz. pohoda udeležili.

Vir: Košarkarski klub Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
69
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj