Na vsebino

Tatovi tudi na kopališču; krepko opitega voznika pridržali

Pred poslovnim objektom v Črnomlju je včeraj okoli 15. ure neznanec izkoristil nepazljivost oškodovanke, ki je na klop odložila torbico in se oddaljila. Storilec je iz torbice izmaknil denarnico z gotovino in dokumenti ter lastnico oškodoval za okoli 350 evrov.

Na kopališču v Gribljah pa je nepridipravi izkoristil krajšo odsotnost oškodovanca in mu ukradel torbo s ključi vozila ter osebnimi predmeti. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 900 evrov.

Pregloboko pogledal v kozarec

Črnomaljski policisti so včeraj okoli 16.30 ure med kontrolo prometa na območju Vinice zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da 48-letni kršitelj vozi pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,89 miligramov (1,85 promila) alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in ga pridržali. O vožnji pod vplivom alkohola bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj