Na vsebino

Šola v naravi – Poreč 2022 – petek

Najprej smo zvečer imeli kratko prireditev ob dnevu državnosti: zapeli smo himno, Neja je predstavila pesem s katero je nastopila na Župančičevi frulici, o prazniku pa sta spregovorila povezovalca prireditve Manca in Nik. Sledila je podelitev spričeval in priznanj ter nagrad za najbolje ocenjeno dekliško in fantovsko sobo. Zmagovalce poiščite na fotografijah spodaj.
Disko – bilo je nooorooo. Dokazali smo, da zelo radi plešemo in da smo lahko zelo glasni in preglasimo (močno) ozvočenje kot za šalo. Ta slednja informacija je bolj za našo učiteljico glasbe, ki nas pri pevskem zboru večkrat opozarja naj pojemo glasneje. Sami smo lahko izbirali glasbo, zato je bilo vse po našem okusu.
Naplesali in napeli smo se toliko, da smo potem zaspali v trenutku, ko se je po dveh urah ležanja v postelji polegel adrenalin in smo si povedali vse o dogajanju na plesišču.

Današnji dan smo začeli z najtežjim zbujanjem ta teden. Sedaj bomo svoje stvari zložili in znosili ven v poseben prostor, kjer bodo počakale do odhoda. Potem bomo zajtrkovali in se še zadnjič sproščeno kopali v morju.

Več fotografij pa TUKAJ.

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj