Na vsebino

Šola v naravi na Debelem rtiču

Petošolci OŠ Loka smo bili na Debelem rtiču v šoli v naravi. Prvi dan smo se pred prihodom na Debeli rtič zapeljali do letališča v Portorožu in mimo dela Sečoveljskih solin. Po prihodu je sledilo kosilo ter nastanitev v sobe, v popoldanskem času pa preverjanje plavanja in razdelitev v plavalne skupine. Čas po večerji smo izkoristili za športne igre.

Drugi dan smo pridno izpopolnjevali plavalne tehnike ter uživali v notranjem in zunanjem bazenu ter morju. Po skupinah smo se podali na lov za zakladom. Po večerji smo ustvarjali, igrali med dvema ognjema in košarko ter na obali nabirali školjke.

Zadnji trije dnevi v šoli v naravi so res hitro minili. Še vedno smo pridno plavali v zunanjem in notranjem bazenu, osvežili pa smo se tudi v morju. Z ladjico smo odpluli v Piran, kjer smo obiskali Akvarij, si ogledali mesto in si privoščili sladoled. V okolici paviljona smo si ogledali mediteranski park, ocenili plavanje, večeri pa so bili rezervirani za športne aktivnosti in tematsko zabavo “Najbolj odštekan stil”.

Vir: OŠ Loka Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj