Na vsebino

Skupnostno delovanje na Osojniku

V sklopu letošnjih tridnevnih dogodkov Hojte k nam po znanje, z naslovom Razvijamo spretnosti, je Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj v vseh treh belokranjskih občinah pripravil številne aktivnosti, na katerih so predstavili priložnosti in dejavnosti za razvoj znanj ter spretnosti in primere dobrih praks na področju izobraževanja in usposabljanja.

Večnamenski objekt na Osojniku je tako včeraj gostil srečanje s predstavniki različnih društev in organizacij z naslovom Skupnostno delovanje. Namen srečanja je bil povezovanje društev, krepitev medgeneracijskega delovanja ter sodelovanja in spodbujanje vključevanja v izobraževanje.

Na srečanju so se predstavili Belokranjsko gobarsko društvo, ženska sekcija Društva vinogradnikov Semič, Prostovoljno gasilsko društvo Črešnjevec, Prostovoljno gasilsko društvo Kot-Brezje, Sadjarsko društvo Bela krajina, Kulturni center Semič in ZIK Črnomelj.

Vir: ZIK, Občina Semič, foto: Uroš Novina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj