Na vsebino

Skok v morje in domov

Med dopoldanskim plavanjem nas je obiskal ravnatelj. Bili smo veseli, da je dopoldan preživel z nami.

Po kosilu smo z modro ladjico odpluli v Piran. Tam smo si ogledali mesto, vključno z obzidjem in akvarijem. Po nakupu spominkov in sladoleda smo se odpravili nazaj, saj nas je čakal razburljiv večer. Plesni seveda. Po super zabavi pa smo se odpravili na zaslužen počitek. Zbrali smo tudi nekaj misli učencev:

"Skupaj smo se igrali družabne igre, zabavali smo se in pogovarjali na ladjici. S supi smo se peljali na vodi in se zabavali." (Luka, Janez, Jakob, Aleš, Andrej)

"Lepo nam je bilo, ko smo bili na supu. Zelo lepo je bilo tudi, ko smo raziskovali morsko dno in opazovali morske živali." (Neža, Sofia, Veronika, Sara, Petra, Mia)

"Všeč nam je bilo kopanje v morju in vožnja z ladjico in hrana." (Said, Žan, Sarik, Matej, Martin, Jakob)

"Bil je zelo lep teden. Zelo nam je bilo všeč supanje, potapljanje, najbolj pa nočno kopanje. To bo res nepozabna šola v naravi. Danes sledi še ples, ki bo zabaven. V Piranu smo obiskali še akvarij, v katerem smo spoznali veliko novih bitij, izpraznili svoje denarnice in se napolnili s spominki." (Ajda, Zoja, Špela, Pia, Tamara, Julija)

"Ogledali smo si soline in se naučili veliko novih stvari. Presenetili smo sošolca Sarika za rojstni dan. Všeč nam je bilo nočno plavanje." (Elvisa, Manca, Laura, Nuša, Špela, Lara)

"V PIranu smo šli na glavni trg, nato smo se sprehodili do cerkve Sv. Jurija. V akvariju smo si ogledali veliko raznolikih morskih živali." (Inja, Tjaša, Sara, Milica)

Se vidimo jutri (danes)!

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj