Na vsebino

Razpis za vpis otrok v vrtec v Črnomlju in Metliki

Vrtec Črnomelj:

Starše obveščamo, da bo vpis predšolskih otrok za šolsko leto 2018/19 potekal od 5. 3. 2018 do 19. 3. 2018. Vlogo za vpis otroka in informacije o dokazilih dobite v upravi vrtca ali na naši spletni strani pod rubriko OBRAZCI ali s klikom TUKAJ.

Izpolnjeno vlogo lahko oddate po pošti ali osebno pri svetovalni delavki vrtca na Kidričevi 18/b v Črnomlju.

Predšolskega otroka v starosti od 11 mesecev do 5 leta starosti lahko vpišete v DNEVNI PROGRAM, ki traja od 6 – 9 ur dnevno.

Posebno vabimo in priporočamo vpis otroka v vrtec pred vstopom v 1. razred, saj bo vključitev v šolo lažja in manj stresna.

KRAJŠI PROGRAM – CICIBANOVE URICE, za otroke v starosti od 3-5 let, ki bodo potekale po krajevnih skupnostih (minimalno 8 otrok).

Vloge, ki ste jih že oddali, so evidentirane in bodo obravnavane istočasno s prijavami na ta razpis. Obvestilo o sprejemu za vpis s 1. 9. 2018 boste dobili do 30. 5. 2018. Postopek vpisa bo voden po Zakonu o vrtcih. V primeru prevelikega števila otrok v primerjavi s prostimi mesti, bodo vloge točkovane na podlagi kriterijev Pravilnika o kriterijih in načinu sprejemanja predšolskih otrok v Vrtec Otona Župančiča Črnomelj.

Vrtec Metlika:

Vabimo vas k vpisu predšolskih otrok za šolsko leto 2018/19. Otroke od 11. meseca do 5. leta starosti lahko vpišete v DNEVNI PROGRAM prvega in drugega starostnega obdobja.

Vpis bo potekal v Otroškem vrtcu Metlika na Župančičevi cesti 1 v Metliki. Otroke lahko vpišete od 05. 03. 2018 do 30. 03. 2018 od 7.00 do 15. ure pri pomočnici ravnateljice ali v tajništvu vrtca, kjer dobite vpisni list.

Vloge, ki ste jih že oddali, so evidentirane in bodo obravnavane istočasno s prijavami na ta razpis. Zaradi povečanega vpisa otrok Vas naprošamo, da pravočasno oddate vlogo za vpis. Vloge oddane po 30. 03. 2018 bodo obravnavane kasneje oz. glede na razpoložljiva prosta mesta. Pisna obvestila o vključitvi v vrtec boste prejeli do konca junija 2018.

Staršem posebej priporočamo vpis otrok starih pet let, ki bodo v šolskem letu 2019/20 obiskovali 1. razred devetletne OŠ. Izkušnje kažejo, da otroci, ki so vključeni v organizirano predšolsko varstvo, hitreje in manj stresno premostijo težave ob vključitvi v šolo.

Vir: Vrtec Črnomelj in Vrtec Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj