Na vsebino

Proslava ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta v OŠ Semič

V ponedeljek, 24. 6. 2024, smo se učenci in učitelji v Kulturnem centru Semič poslovili od šolskega leta 2023/24 ter obeležili prihajajoči 33. rojstni dan naše države.

Na prireditvi, ki sta jo vodila učenca 6. razreda Pia Grahek in Aleš Gabriel Lisec, so se drugošolci Zoja, Bishoy, Lia in Jan predstavili z deklamacijo pesmi Ferija Lainščka, šestošolke Neža, Špela, Zoja, Julia in Ajda pa so nas popeljale v zgodovino in nam predstavile pomen dneva državnosti. Misli o tem, zakaj je lepo živeti v Sloveniji, so v video posnetku strnili učenci od 1. do 6. razreda in se dotaknili vseh posebnosti naše države.

Za glasbeno popestritev programa sta poskrbela otroški in mladinski pevski zbor, ki ju vodi Anželika Mitrović.

Nekaj misli o dnevu državnosti in zaključku šolskega leta sta nam namenila tudi semiška županja ga. Polona Kambič in ravnatelj naše šole g. Tomaž Pavlakovič ter nam zaželela prijetne in brezskrbne počitnice, na katere so nas z zadnjo točko programa popeljali učenci gibalno-plesnega krožka pod mentorstvom učiteljice Elvire Čengija.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj