Na vsebino

Promocija Bele krajine - "Drašički izziv"

Pred letošnjo sezono destinacija Bela krajina pospešeno izvaja aktivnosti promocije belokranjskih turističnih doživetij. Sodelavki Petra iz RIC-a Bela krajina in Vita iz Zavoda za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika sta na natečaju Green Shark Tank predstavili destinacijo Bela krajina z novim vinskim doživetjem Drašički izziv, ki je zelen, trajnosten in avtentičen belokranjski turistični produkt.

Komisijo so sestavljali predstavniki incoming agencij, t.i. Zeleni sharki, ki imajo s prodajo paketov tujim gostom, njihovimi pričakovanji in željami ogromno izkušenj. Predstavniki agencij Liberty International Tourism Group, Raoundabout, KNMtravel in Visit GoodPlace so poslušali zanimive predstavitve s cele Slovenije.

Predstavitve so potekale po strogih Covid pogojih, a vseeno sta predstavnici Bele krajine prinesli nekaj belokranjskega vzdušja, s pogačo za dobrodošlico in degustacijskimi nagradami za pravilno ugotovljene sestavine belokranjske pogače.

Drašički izziv kmalu vabi tudi vas!

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj