Na vsebino

Prireditev ob materinskem dnevu na OŠ Stari trg ob Kolpi

Kadar imaš nekoga zares rad, si želiš, da bi mu to znal povedati. A ljubezni ni lahko izmeriti in velikokrat še težje pokazati. Zato smo se odločili pripraviti prireditev za vse mame in ljudi, ki vedo, da se ob takih trenutkih lahko povežejo srca mladih in starejših generacij in skupaj povezani ustvarjamo spomine.

V ponedeljek, 25. marca, so učenci sprejeli starše in druge obiskovalce pred vhodom in obiskovalkam izročili darilca – cvetlice, ki nikoli ne bodo ovenele. V nadaljevanju je učencem od prvega do devetega razreda kakor tudi otrokom iz vrtca s prisrčnimi nastopi uspelo raznežiti obiskovalce in marsikateri mami in babici se je zasvetila solzica v očeh. Vsi odrasli v dvorani so lahko začutili neizmerno ljubezen svojih otrok in zavedanje, kako pomembni trenutki so to za izgradnjo medsebojnega odnosa. Potem ko je ravnateljica prijazno nagovorila vse v dvorani, so nastopili: otroci iz vrtca, učenke in učenec kulturno-umetniškega krožka, otroški in mladinski pevski zbor, člani otroške folklorne skupine, učenki s flavto in violončelom, harmonikar in plesalci. Nastopajoči so navdušeno deklamirali, peli, igrali na instrumente in plesali. Ob zadnji točki je bila na nogah vsa dvorana in zaplesala v ritmih Macarene.

Po kulturnem programu so obiskovalci lahko poskusili pecivo, ki so ga pripravili delavci šole in vrtca, in se okrepčali z napitki. To pa je bil tudi čas, ko so lahko svoje srečke, katere so kupili ob prihodu, zamenjali za dobitke. Že tradicionalni srečelov 9. razreda, katerega imamo vsako leto ob novoletni prireditvi, je bil letos izjemoma izveden ob tej priložnosti. Srečke so bile hitro razprodane.

Za srečelov so darovali: EKO-TERA, Valentin Tekavec, s. p., DZS, d. d., Intersocks, d. o. o., Krka, d. d., MMP, d. o. o., Tine&Co., d. o. o., Maty, d. o. o., Unior, d. d., in Rokus Klett, d. o. o. Ob tej priložnosti se jim iz srca zahvaljujemo in jim želimo vse dobro na nadaljnji poslovni poti.

Vir: OŠ Stari trg ob Kolpi
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj