Na vsebino

Prireditev ob koncu šole in dnevu državnosti na OŠ Loka Črnomelj

V ponedeljek, 24. 6. 2024, smo z učenci in učitelji proslavili konec šolskega leta in državni praznik. Prireditev se je začela s himno, ki jo je zapel mladinski pevski zbor OŠ Loka Črnomelj. V vlogi povezovalcev sta se odlično znašla Aneja Dvojmoč in Nik Šterk.

Učenci so s svojimi nastopi popestrili kulturni program. Na harmoniko je zaigral Timon Klobučar, na saksofon pa Erik Vrščaj. S plesno točko sta nas razveselili Eva Kastrin in Julija Vrlinič. Lara Pezdirc je recitirala pesem “V šoli so spravljene mnoge skrivnosti.” Pesem “Zgodba o prijateljstvu” so zapele učenke Zarja Hutar, Manca Lozar, Marjeta Absec in Ema Čurk.

Ravnatelj in pomočnici ravnatelja so čestitali učencem, ki so na NPZ-jih pokazali največ znanja. V nadaljevanju so podelili zlata in srebrna priznanja z različnih tekmovanj, ki so jih prejeli najuspešnejši učenci šole.

Na koncu so se s twirling točko predstavile Nika Jakofčič, Lina Starešinič Müller, Iza Put in Nija Jerele. V glasbenih ritmih so nas pospremile na poletne počitnice.

Vir: OŠ Loka Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj