Na vsebino

Dan samostojnosti in enotnosti, OŠ Semič

Včeraj je bila v Kulturnem centru v Semiču prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti. Skozi program sta nas popeljali voditeljici Nika Kmet in Nika Juntez. Rdeča nit prireditve je bila naša prelepa domovina Slovenija, ki 26. 12. praznuje dan samostojnosti in enotnosti, dotaknili pa smo se tudi bližajočih prazničnih dni. Na prireditvi so sodelovali : Graciela Žugelj z deklamacijo, mladinski pevski zbor, Žana Bučar z igranjem na flavto, folklora in Luka Kambič s harmoniko, učenci 3. a razreda s petjem pesmi o Kekcu, Nina in Nejc Novak ter Žan Šebalj Golobič s pevsko in plesno točko, Lina Konda in Tadej Kofalt z deklamacijo, Nina Stariha z igranjem kitare in otroški pevski zbor.

Ob koncu smo se poslovili tudi od naše dolgoletne ravnateljice Silve Jančan, ki odhaja v zasluženi pokoj. Zahvalili smo se ji za vso njeno dosedanje delo in ji zaželeli vse dobro v novem življenjskem obdobju ter, da bi se še velikokrat spomnila na trenutke, ki jih je preživela z nami.

Naše želje ob koncu leta: naj bo praznični čas, ki prihaja poln lepih trenutkov, iskrenih nasmehov, izpolnjenih drobnih želja, topline v vaših srcih in v domovih.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj