Na vsebino

Prijave na Filmski tabor Kolpa 2019 še danes in jutri

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj v sodelovanju z Ekonomsko šolo Novo mesto (program Medijski tehnik), organizira12. Filmski tabor Kolpa.Tabor je namenjen dijakom slovenskih srednjih šol in bo potekal od torka, 25. junija do četrtka, 27. junija 2019, v Črnomlju.

Udeleženci bodo v teoriji in praksi spoznali eno izmed treh izbrani hfilmskihzvrsti. Udeleženci lahko izbirajo med tremi (3) delavnicami:
- Animirani film
- Dokumentarni film
- Igrani film

Na taboru bodo udeleženci razdeljeni v tridelavnice podo največ osem udeležencev. Udeležencibodospoznali deloin ustvarjali pri pripravi, scenariju, režiji, snemanju, montaži, ipd. filma.

Pri sprejemu na 12. Filmski tabor Kolpabodo v prednosti tisti, ki bodo izrazili interes za sodelovanje in izkazali izkušnjena filmskem področju. Na Filmski tabor Kolpa 2019 bomo sprejelidonajveč štiriindvajset udeležencev.

Tabor bo potekal podvodstvom filmskih strokovnjakov:
- Dokumentarni film, mentorica Maja Weiss, filmska režiserka;
- Animirani film, mentor Timon Leder, filmski animator;
- Igrani film, mentor Martin Turk, filmski režiser.

Sodelovanje na filmskem taboru Kolpa je brezplačno. Tudi nastanitev je za udeležence brezplačna. Udeleženci bodo v času tabora nastanjeniv Dijaškem domu Črnomelj. Za organizacijo in stroške prevoza na tabor poskrbijo udeleženci sami.

ZIK Črnomelj in Ekonomska šola Novo mesto bosta zagotovila kakovostno opremo za delo v filmskih delavnicah. Zaželeno je (ni pa to pogoj za sodelovanje na taboru), da udeleženci s seboj na tabor prinesejo tehnično opremo: digitalno kamero, digitalni fotoaparat, stojalo za kamero ali fotoaparat.

Več informacij: 041 392 613 (Tadej Fink, organizator)

Rok za prijavo: 12. 6. 2019!

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj