Na vsebino

Pri 90-ih preseneti tudi z dobro potico

Tretjega julija je okroglih 90 let dopolnil Karol Plut iz Metlike. Dom in družino si je ustvaril v Metliki. V aktivni delovni dobi je opravljal različna dela. Med drugim je bil trgovec v Kmetijski zadrugi Metlika, zadnjih 30 let pred upokojitvijo pa se je preživljal kot avtoprevoznik. Sodelavci ga imajo v lepem spominu, v okolici pa je poznan kot zelo deloven in prijazen gospod, ki je vedno pripravljen priskočiti na pomoč.

Gospod Plut pri svojih častitljivih letih še vedno sam poskrbi za vsa opravila na domačem vrtu, vozi avto, se odpravi po nakupih, rešuje križanke, večkrat pa preseneti z dobro potico. Ob tem rad poudari, da je vsako delo, bodisi doma ali v službi, vedno začinil z veliko veselja in dobre volje.

Družini, sorodnikom, sosedom in prijateljem so se s čestitkami ter najboljšimi željami ob visokem jubileju, pridružili tudi predstavniki krajevne in občinske organizacije Rdečega križa Metlika.

Vir: OZRK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj