Na vsebino

Pretep na bencinskem servisu; prijeli tatiča iz Lokev

Črnomaljski policisti so bili včeraj okoli 16. ure obveščeni o pretepu dveh mladoletnikov v prostorih bencinskega servisa. Takoj so se odzvali in po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je prišlo do spora ter pretepa dveh mladoletnikov iz okolice Črnomlja. 15-letnik je med pretepom z ostrim predmetom lažje poškodoval 14-letnika.

Okoliščine kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe policisti še preiskujejo, o ugotovitvah pa bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Prijeli tatu iz Lokev

Prav tako včeraj nekaj po 17. uri je oškodovanec obvestil črnomaljske policiste, da naj bi z dvorišča počitniške hiše na območju Tanče Gore neznanec ukradel več predmetov. Med preiskavo so policisti ugotovili, da je kaznivega dejanja tatvine osumljen 48-letni moški iz Lokev. Storilca so izsledili, mu zasegli ukradene predmete in jih vrnili oškodovancu.

V noči na nedeljo je v Dobličah neznanec skozi okno vlomi v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V Vrčicah pa je med 16. in 19. februarjem neznanec iz rezervoarja delovnega stroja iztočil in ukradel okoli 150 litrov goriva.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju Preloke prijeli devet državljanov Maroka in državljana Palestine, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj